Teknologi

Vårt dyktige team av webdesignere og webutviklere bruker det fremsta av teknologi for å gi våre kunder et førsteklasses resultat. God Webdesign bruker hardware fra Apple, dvs. ulike Mac datamaskiner som iMac og MacBook. Dette sikrer våre kunder driftssikkerhet under hele webdesign prosessen, fra grafisk design til publisering av hjemmesiden på internett.

God Webdesign bruker også Apple software, disse dataprogrammene er meget anerkjente for avanserte funksjoner som kunder meg høye krav til standard blir fornøyde med. Dataprogrammene er både Apples egen software men også programmer som er spesialt utviklet for å fungere optimalt med Mac hardware.

Publiseringsløsningene God Webdesign bruker er alltid det siste innen moderne webløsninger, dette gjør at kundene våre får driftssikre og brukervennlige nettsider som krever minimalt med administrasjon og vedlikehold. Websidene er kodet med siste versjon av HTML, PHP, Java o.s.v.. Vi kan levere nettsider i publiseringssystem som Joomla, WordPress og Drupal for å nevne noen.

Våre designere og utviklere er til enhver tid oppdatert på de ulike systemene som er ledende i markedet, dermed kan du som kunde i God Webdesign bruke tid og ressurser på andre forretningsmessige aspekter enn webløsninger.

Gunnar AndreassenTeknologi